Diari La Veu del País Valencià
Vistabella del Maestrat ofereix una visita guiada a l’Estrella aquest dimarts

L’Ajuntament de Vistabella del Maestrat ha programat una visita gratuïta a l’Estrella aquest dimarts, 6 de desembre, que començarà a les 10h a la plaça del Dau. Aquesta és una de les primeres activitats que ofereix el nou servei de punt d’informació turística, disponible de dilluns a divendres de 8 h a 15 h, en què els visitants podran ser atesos en valencià, castellà, anglés i italià.

L’espai comptarà amb indicacions sobre establiments, allotjaments, rutes i activitats. Així mateix, oferirà aquesta mena visites guiades gratuïtes. En dies d’obertura del punt d’informació, a les 11h hi haurà visita pel poble i, a les 13h, al campanar. A més, es podran conéixer altres punts del terme municipal amb reserva prèvia. Aquestes visites es duran a terme de forma habitual totes les setmanes.

El poble i ermitori de l’Estrella, situat a la vora aragonesa del riu Montlleó, pertany al terme de Mosquerola. Al lloc, enmig d’un congost de muntanyes impressionants, només hi viuen des de fa cinquanta anys, Sinforosa Sancho, de huitanta-set anys, i el seu marit, Juan Martín Colomer, de huitanta-vuit, envoltats d’una vintena de gats. Vicent Garcia Devis ens va explicar com era el seu dia a dia en aquest reportatge publicat a Diari La Veu, que també compta amb una galeria fotogràfica.

Comparteix

Icona de pantalla completa