Diari La Veu del País Valencià
L’Orquestra de Cambra de Mallorca i la Capella de la Seu de Mallorca actuen al MúsicaEduca de Planes

El passat 19 de novembre es va celebrar la primera jornada del Festival MúsicaEduca a l’Auditori de Planes (el Comtat), en què van actuar la Unió Musical de Planes i la Banda Jove de la Unió Musical de Planes.

En la segona jornada, que tindrà lloc aquest diumenge, 4 de desembre, l’Orquestra de Cambra de Mallorca, dirigida per Bernat Quetglas, i la Capella de la Catedral de Mallorca, dirigida per Joan Company, interpretaran el Magnificat, de Johann Sebastian Bach. L’accés serà lliure i gratuït fins a completar aforament.

Enguany el festival, que té l’objectiu d’«utilitzar la música com a eina transversal de desenvolupament de la societat», assenyala l’organització, ha apostat per la convergència d’estils musicals autòctons, com és la música festera per a banda, potenciant una entitat tan important per a Planes com la seua banda, i una obra mestra com el Magnificat a càrrec de dues entitats de reconegut prestigi.

MúsicaEduca compta amb el suport de la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament de Planes, l’Institut d’Estudis Baleàrics, la Banda de Planes i l’associació AEMAR, entre altres entitats.

L’organització del festival ja ha anunciat que prepara la segona edició, en què hi haurà conferències, concerts, cursos de formació i altres activitats formadores al voltant de la música.

Comparteix

Icona de pantalla completa