Diari La Veu del País Valencià
La UV acollirà aquest dilluns una conferència-col·loqui sobre Joan Fuster i el periodisme

La Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València (UV) acollirà dilluns que ve, 28 de novembre, a les 18.30 h, una conferència-col·loqui sobre Joan Fuster i el periodisme.

L’acte s’emmarca dins de les celebracions amb motiu del centenari del naixement de l’esciptor de Sueca, que va descobrir al periodisme el servei social d’explicar el món.

Fuster va publicar més de 4.000 articles a diaris i revistes al llarg de més d’una trentena d’anys, especialment a les dècades dels 50 i 70 del segle XX.

En la conferència-col·loqui, titulada “Joan Fuster i el periodisme”, hi participaran dos especialistes en la figura de Fuster, la filòloga i periodista Empar Marco Estellés i el catedràtic de Periodisme Josep Lluís Gómez Mompart.

Amb aquest propòsit, Marco recuperarà la correspondència que l’autor mantenia amb directors, editors, amics i coneguts com a font de documentació per a les peces periodístiques.

Per part seua, Gómez Mompart abordarà el que pensen els lectors de la rica producció periodística d’aquest escriptor i intel·lectual. L’acte estarà moderat per la coordinadora del Grau en Periodisme, Maria Iranzo Cabrera, que convidarà el públic a intervindre en un col·loqui sobre les dues investigacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa