Diari La Veu del País Valencià
Arcadi España diu que el pagament de les nòmines a l’UJI està garantit

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, s’ha mostrat «segur» que s’assolirà un acord amb la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana (UJI) pel que fa al seu finançament, i ha assegurat que el pagament de les nòmines està «garantit».

España s’ha pronunciat així en una roda de premsa per a presentar els Pressupostos de la Generalitat per a la demarcació de Castelló per al 2023. El conseller ha sigut preguntat pel fet que el Claustre de l’UJI haja suspès el procés d’elaboració del pressupost del 2023 per a negociar un finançament «just», a la qual cosa España ha respost que els últims anys, la Generalitat «ha complert» amb les universitats en el pagament del deute històric que hi havia, i que la despesa per alumne a les universitats públiques valencianes és un 9% superior a la mitjana estatal.

«L’UJI és un dels motors fonamentals de la província de Castelló que volem continuar recolzant, i pròximament hi haurà una reunió amb la rectora, tot i que la Generalitat té el pagament de les nòmines garantit», ha dit el conseller.

Comparteix

Icona de pantalla completa