El front que ens travessarà hui serà l’últim de la setmana, però això no vol dir que s’acabe el vent, perquè fins i tot bufarà amb més força a mesura que ens acostem al cap de setmana.

Comencem el dia amb ambient prou càlid, ja que les temperatures només han baixat lleugerament en algunes zones mentre que en altres fins i tot han pujat. A partir de migdia el cel quedarà més tancat i podrà ploure dèbilment sobretot per l’interior. Les màximes pujaran a la franja costanera del sud del País Valencià.

A mesura que passe el front, notarem com la massa d’aire que arriba darrere és prou més freda. Baixaran tant les temperatures nocturnes com les diürnes i els núvols que entraran pel nord acompanyant el mestral podran deixar plugims dèbils i fins i tot de forma anecdòtica algun floquet de neu per damunt dels 1.600 metres.

Dissabte encara serà un dia més fred i el mestral, que bufarà amb força, accentuarà més la sensació de fred.

Diumenge afluixarà el vent i pujaran les temperatures, i encetarem la setmana encara amb la porta oberta als fronts atlàntics, que continuaran enviant-nos núvols poc actius i vent de ponent.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa