Diari La Veu del País Valencià
Estefania Blanes i Antoni Llorente acompanyaran Rosa Pérez en la seua candidatura per a les primàries d’EUPV

La candidatura «Continuem endavant, fent país» a les primàries d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), encapçalada per Rosa Pérez Garijo com a cap de llista per la demarcació de València, compta amb Estefania Blanes com a aspirant per la d’Alacant i amb Antoni Llorente per la de Castelló.

Rosa Pérez Garijo, també consellera de Transparència, va ser revalidada com a coordinadora del partit al febrer amb més del 70% del suport intern de l’organització.

La seua candidatura ha fet públics aquest divendres els noms que li acompanyarien com a caps de llista a les eleccions autonòmiques de maig per les demarcacions d’Alacant i Castelló. Estefania Blanes és portaveu d’EUPV i Antoni Llorente és responsable d’elaboració política.

En un comunicat, l’equip de Garijo ressalta que el seu treball ha aconseguit diversos èxits destacables per a la formació durant els últims anys, en recuperar la seua representació en Els Corts en 2019 i aconseguir dirigir la primera Conselleria en la seua història.

La voluntat d’aquesta candidatura és seguir amb l’estratègia d’obertura, acords i confluències, en considerar que això és el que li permet «tindre incidència política i eixir de la marginalitat».

«Som part activa del tauler i desenvolupem el nostre programa polític des de les institucions, però sense deixar de pressionar en els carrers en qüestions necessàries, com la reivindicació per l’apujada de salaris bloquejada per la patronal», reivindiquen.

Comparteix

Icona de pantalla completa