Diari La Veu del País Valencià
La Fira de Tots Sants de Cocentaina posa aquest dimarts punt final a la seua 676a edició

La Fira de Tots Sants de Cocentaina posa aquest dimarts punt final a la seua 676 edició i es posiciona com el «gran esdeveniment turístic» del País Valencià durant el mes de novembre, ja que ha aplegat més de 456.543 persones abans de tancar les dades d’aquesta jornada, segons ha informat l’organització.

L’últim dia ha arrancat amb el tradicional esmorzar de Fira, que s’ha recuperat després de dos anys sense celebrar-se per les restriccions de la pandèmia, i es clausurarà amb un espectacle nocturn de drons al camp de futbol de la Morera.

Les ganes de tornar a la Fira en el format habitual i el bon temps que ha acompanyat durant tot el pont festiu ha garantit l’«èxit de participació». Com a curiositat, els visitants enguany s’hi han acostat fins i tot el dia abans de la inauguració, de manera que el divendres 28 ja es registraven 64.408 persones. De manera detallada, el dia que més gent ha visitat la Fira va ser diumenge, amb 157.329 persones, tenint com a hora punta les 14 hores. La resta de dies, dissabte, se’n van registrar, 133.071, i dilluns en van ser 101.735. Tenint en compte les dades d’anys anteriors, aquest dia de Tots Sants s’espera que siga una de les jornades més concorregudes.

Aquesta afluència també s’ha deixat notar quant al flux de vehicles, registrant un total de 112.633 cotxes, abans d’actualitzar la xifres d’aquest dimarts. Per a facilitar l’estacionament, l’Ajuntament ha habilitat quatre zones d’aparcament amb reserva prèvia que s’han sumat a altres nou, ja habituals i senyalitzades, per a estacionar de manera lliure. El certamen ha transcorregut sense incidències.

Comparteix

Icona de pantalla completa