Diari La Veu del País Valencià
Àgueda Micó diu que Compromís és un «projecte plural» i defensa el lideratge de Baldoví

La secretària general de Més-Compromís i coportaveu de Compromís, Àgueda Micó, ha afirmat que la coalició és un «projecte col·lectiu, plural», amb «molta altra gent», entre la qual hi ha el diputat al Congrés Joan Baldoví, qui, a parer seu, «pot encapçalar i liderar el projecte polític conjunt». «Estem a l’altura de les circumstàncies», ha assegurat.

Així ha valorat aquest diumenge Micó, en declaracions als mitjans durant la celebració del 45é Aplec del Puig, la candidatura de Baldoví a les primàries de Compromís per a la Presidència de la Generalitat.

«Tenim molts lideratges», ha asseverat, la qual cosa, ha afirmat, possibilita que, després del «pas al costat» de Mónica Oltra per a «defensar la seua honorabilitat davant els atacs de l’extrema dreta», hi haja altres persones.

«Crec que estem a l’altura de les circumstàncies i tot això ho podem fer perquè som un projecte que posem el que és col·lectiu per davant del que és personal», ha manifestat.

«Tota la sort del món»

Per part seua, el líder de Más País, Íñigo Errejón, ha desitjat a Baldoví «tota la sort del món en el seu projecte de ser president de la Generalitat», encara que ha apuntat que «l’única cosa» que té «en contra» de la candidatura del diputat és «perdre’l com a company de faena en el dia a dia del Congrés».

Errejón, que ha assistit a l’Aplec del Puig com a convidat, ha assegurat que ha sigut un «veritable luxe» treballar amb Baldoví, a qui considera el seu «amic» i «quasi ja família».

«No em fique en processos interns, perquè la decisió és de la militància de Compromís i li correspon òbviament a la militància de Compromís», ha conclòs.

? GALERIA | Més Compromís a l’Aplec del Puig

Comparteix

Icona de pantalla completa