Diari La Veu del País Valencià
El PSPV d’Alacant assegura que les esmenes per augmentar la inversió dels PGE en 51 milions han estat treballades pels tres partits del Botànic

El secretari general del PSPV a la demarcació d’Alacant, Alejandro Soler, exalcalde d’Elx i actual diputat al Congrés, ha manifestat que el seu partit, amb Compromís i Unides Podem, han presentat un paquet d’esmenes valorades en 51 milions d’euros en matèria d’inversions per a aquesta demarcació provincial. Es tracta de propostes per a injectar una major inversió en infraestructures com ara el corredor mediterrani, la línia de tren Alcoi-Xàtiva o l’accés ferroviari a l’estació d’Alacant Terminal.

«Hem acordat esmenar el pressupost per a millorar les inversions a la província dins d’aquesta primera fase de tramitació d’esmenes als PGE. En aquests moments estan pendents de tramitar en aquesta fase, i continuarem treballant perquè el pressupost es puga veure corregit i incrementat», ha explicat Soler.

Les fases de les esmenes als Pressupostos passaran per distintes fases, segons el secretari del PSPV a la demarcació d’Alacant: la primera d’esmenar els comptes en 51 milions i dialogar per a consensuar més propostes i la de concretar les inversions dins dels 207 milions d’euros procedents del fons estatal que distribuirà la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa