Sandra Monfort presenta el videoclip «Estrany triangle amorós»

Els qui han vist sobre l'escenari a Sandra Monfort saben perfectament que la seua creativitat i les seues capacitats d'interpretació no coneixen límits. Cada concert és una experiència diferent en la qual t'introdueix en el seu univers, t'embolica i t'abraça, i de la qual només es pot sortir havent-se rendit davant el seu aclaparador talent. En els seus directes Sandra Monfort interpreta cançons del seu LP debut, Niño Reptil Ángel i altres temes, com el recentment estrenat «Flordemavida», però a més sol incorporar algunes versions que gaudeix interpretant i a les quals aplica el seu segell tan personal.

«Estrany triangle amorós» és, precisament, una d'aquestes cançons. Una versió de la famosa cançó «Bizarre Love Triangle» de New Order (1986), on acompanyada de la seua guitarra, Sandra Monfort fa un viatge en el temps per a conversar amb els seus dies d'adolescència, aquells dies on la seua vida no havia fet més que començar, dies en què aquesta cançó la va acompanyar en les penes dels primers desamors, tan innocents i tendres.

Produïda junt amb Tristan Smag als estudis Dorm Records, han volgut invocar la senzillesa i la delicadesa, creant una sonoritat que t'acompanya a través de reverbs i baixos. El videoclip, dirigit per Elena Silvestre, manté el caràcter turbulent de la lletra original de la cançó: un cant desesperat, una passió que ni les ombres fosques ni les drogues poden destrossar.