Diari La Veu del País Valencià
Torna Diari La Veu del País Valencià

La notícia de la reobertura de Diari La Veu del País Valencià no pot sinó omplir-nos d’alegria a totes les persones que estimem la nostra llengua i la nostra terra. Que el nostre País recupere un mitjà de comunicació en valencià, que a més sempre es va caracteritzar, en la seua etapa anterior, per un gran interès en tots els temes que tenien relació amb l’ús i la normalització de la nostra llengua, ens ofereix grans esperances de poder comptar, novament, amb un nou mitjà d’horitzons nacionals. Estem segurs que Diari La Veu del País Valencià es farà ressò de les anàlisis i les denúncies sobre incompliments de la normativa lingüística, i sobre les marginacions de què som objecte les persones que mirem de viure amb plena normalitat la nostra vida quotidiana en valencià.

Desitgem, doncs, una vida llarga i fecunda a la nova etapa de La Veu i, pel que a nosaltres es refereix, us oferim tot el suport i la col·laboració que puga fer possible l’acompliment dels vostres objectius. Calen mitjans de comunicació que proporcionen a la ciutadania valenciana una informació veraç i objectiva sobre tot el que té lloc a la nostra terra, així com una visió valenciana de les notícies que ens arriben de fora, sense sucursalismes de cap mena.

Per part de Plataforma per la Llengua compartim amb vosaltres la necessitat que el nostre País puga gaudir d’uns mitjans de comunicació en la llengua pròpia i sense lligams de subordinació externs, que possibiliten que la ciutadania valenciana puga informar-se amb objectivitat, sense manipulacions, ni prejudicis, de cara a poder plantejar-se les diferents problemàtiques d’una manera pròpia. Per molts anys i molts èxits!

Comparteix

Icona de pantalla completa