Carta de RV-PVE als electors de la circumscripció d’Alacant

Han passat quatre anys des que vaig descobrir que els valencians som invisibles políticament i vaig acceptar encapçalar la candidatura per Alacant de RV-PVE per a contribuir a fer-nos visibles i fer-nos respectar.

Ara torne a encapçalar la candidatura. L'objectiu, així en singular, és el mateix: per l'Estat valencià. Perquè sense un Estat valencià que recapte els nostres impostos per decidir nosaltres i no altres en què ens cal gastar-los, cap polític valencià, ni Mazón ni Puig ni Illueca ni Peris ni Baldoví ni qualsevol altre, té credibilitat quan fan promeses que impliquen una partida pressupostària. Ni ells, ni el parlament valencià són sobirans per a decidir res important. Tot el que és important passa, depén i es decideix a Madrid.

Des de RV-PVE som conscients que la nostra proposta és radicalment nova, que mai s'havia plantejat i que la majoria dels valencians ni tan sols la coneixen. Tenim consciència que la proposta de crear un Estat Valencià sobirà, crea sorpresa quan se sent per primera vegada i és això el que volem superar: volem que es conega, que es parle, que es debata.

I sí, també som conscients que l'Estat valencià, ara, està fora de tota expectativa, però malgrat això fem nostre el missatge de la cançó La princesa ratolina que canten els nostres xiquets, en la qual els ratolins són capaços de desfer una muntanya i que viure, fruir, lluitar i no ser un albercoc és la nostra fita.

El diumenge dia 28 de maig vos propose que feu el que jo faré, anar allà on estiguen les paperetes de color groc o sépia i agafeu la que du el logo amb les lletres RV de República Valenciana per a contribuir a encetar el camí cap a l'Estat valencià, lliure, laic, sobirà i republicà. Perquè malgrat que ara este objectiu és inversemblant, res no és etern.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.