Diari La Veu del País Valencià
Per què necessiten un tercer Botànic

En un grup de WhatsApp on estic, creat quan la reivindicació del Forn de Barraca, he rebut un missatge per tal que done suport a un tercer Botànic. He contestat el següent que m’agradaria compartir amb els lectors de Diari La Veu.

Efectivament. Per a mantindre l’infrafinançament valencià, el no reconeixement del dret civil, l’increment del pressupost militar, el suport al militarisme ianqui i les seues bases, la construcció del corredor mediterrani per Madrid, la no derogació de les reformes laborals, el manteniment de la llei mordassa (per a denunciar als que protestem), per a poder expropiar les terres dels llauradors i llauradores valencianes i posar-les al servei dels interessos en fotovoltaiques de les grans empreses, per a no qüestionar els preus de l’energia que les multinacionals espanyoles ens han fet pagar, per a continuar finançant les esglésies, i molt important en este grup, perquè el fiscal a les ordres dels del Botànic mantinga l’acusació contra les nostres encausades.

Sí, entenc que realment, el règim borbònic necessita un tercer Botànic perquè tot continue igual. Serà la contribució valenciana dels dinàstics autoanomenats d’esquerres per mantindre el règim del 78-39-1707.

Comparteix

Icona de pantalla completa