Diari La Veu del País Valencià
À Punt estrena «La fideuà russa», un «homenatge» al concurs de Joan Monleón, en «Bona vesprada»

À Punt estrena, dins del magazín «Bona vesprada», el concurs «La fideuà russa», un «homenatge a l’enyorada “Paella russa” de l’inoblidable showman Joan Monleón que s’emetia els anys 90 a Canal 9», informa la radiotelevisió pública valenciana.

El concurs, amb una base i un funcionament semblant, s’emetrà de dilluns a divendres i entregarà dos premis entre els cinc ingredients: un premi màxim de 500 euros i un segon premi de 50. Hi haurà un tercer premi que consisteix en un «pack experiència» que pot ser des de la participació (sempre per a dues persones) en una activitat de multiaventura, un allotjament en un establiment rural o un sopar per a dues persones en un restaurant. El quart premi serà un lot de productes de cooperatives valencianes, que podrà ser oli, mel o productes cosmètics. Existeix un cinqué premi que podrà ser un lot de xicotets electrodomèstics.

Sépia, nyora, clòtxina, peix, el morter de l’allioli, cigala, tomaca, calamar, cloïssa o gamba són els ingredients de «La fideuà russa». Per a participar-hi, els espectadors hauran d’enviar un WhatsApp amb el text «Fideuà russa BV», el seu nom i població al número de telèfon indicat en el programa.

Es duran a terme un màxim de tres trucades d’entre les persones que hagen escrit un missatge de WhatsApp. S’esperaran sis tons, si no despenja el telèfon en aquest interval de temps passarà el torn a la segona persona, i així successivament fins que despengen el telèfon. Després de la tercera, el concurs acabarà i continuarà l’endemà.

El concursant triarà quin presentador vol que accione el comandament a distància que, de manera electrònica, farà girar la paella durant un temps aleatori.

El participant guanyarà el premi que haja retolat al dors de l’ingredient que caiga sobre la cullera marcadora de la part superior de la paella. D’entre els deu ingredients, cinc tindran premi i els altres cinc tindran l’espina del peix, que significa que no han guanyat res.

Comparteix

Icona de pantalla completa