Diari La Veu del País Valencià
Josep Antoni Fluixà, Premi Valldigna al Foment de la Lectura

L’escriptor, crític literari i promotor cultural Josep Antoni Fluixà ha estat guardonat amb el Premi Valldigna al Foment de la Lectura en Valencià. El reconeixement se li va fer el cap de setmana passat en el context de la Vall dels Llibres, la fira d’editorials independents i de proximitat que organitzen conjuntament la Mancomunitat de la Valldigna i Lletra Impresa Edicions.

El jurat, format per Rosa Agost, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; Àfrica Ramírez, presidenta de l’Associació d’Editorials del País Valencià; Rosa Mengual, directora de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura; Teresa Pascual, vicepresidenta pel País Valencià de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana; Rosa A. Codoñer, subdirectora General del Llibre, Arxius i Biblioteques; Carmina Prats, cap de Foment de la Lectura, i Víctor Mansanet, de la Mancomunitat de la Valldigna, va atorgar el premi per unanimitat per la seua trajectòria com a especialista i difusor de la literatura infantil i juvenil, per ser un gran coneixedor de la literatura catalana en tots els gèneres, autor d’una obra crítica àmplia i profunda i també com a escriptor i dinamitzador de la vida cultural i literària no només a la ciutat d’Alzira i la comarca de la Ribera, sinó arreu del País Valencià, i encara més enllà.

Josep Antoni Alberola, en representació de la Mancomunitat de la Valldigna, i Juli Capilla, editor de Lletra Impresa, li van fer lliurament d’una escultura de l’artista Josep Basset.

Comparteix

Icona de pantalla completa