Mana la tradició: toca estiuet de Sant Miquel

Com mana la tradició, arriba el final del setembre i, tot just coincidint amb el dia de Sant Miquel, tenim uns dies d'oratge estable, assolellat i fins i tot calorós.

Enguany també. L'inici de la tardor han baixat les temperatures i hem tingut precipitacions i tronades de forta intensitat, però des de dimarts, amb l'entrada del ponent, l'oratge s'ha estabilitzat i estem tenint uns dies de sol i fins i tot de calor que sembla que s'allargaran també al cap de setmana.


La nit ha sigut fresca, no tant com la d'ahir, i al centre del dia farà calor, però tampoc pujaran les temperatures fins als valors d'ahir, perquè a migdia el ponent perdrà força i deixarà pas a la brisa del sud-est que farà que l'ambient siga més fresc a la costa.

Demà dijous es reforça el vent, que tornarà a ser més fresc. Tindrem pas de núvols, però només al litoral del Maestrat, la Plana, el Camp de Morvedre, l’Horta, la Ribera Baixa, la Safor i la Marina Alta podran deixar alguna gota.

El mestral rolarà de nou divendres a ponent i farà pujar lleugerament les temperatures. El cap de setmana encalmarà el vent. Només al nord es deixarà sentir encara el mestral mentre que a la resta serà el xaloc (sud-est) el que predomine. Les temperatures no patiran canvis de cara al cap de setmana, mantenint-se en valors propis de l'època.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.