Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo torna en octubre al Teatre Micalet amb el seu monòleg «Ionquis dels diners»

L’actor Xavi Castillo tornarà al Teatre Micalet del 29 de setembre al 9 d’octubre amb la gira de Ionquis dels diners, un monòleg humorístic sobre els anys de corrupció política i econòmica que han forjat la «memòria històrica» dels últims 25 anys al País Valencià.

Aquest espectacle teatral, que ja es va poder veure al Micalet al mes de febrer, es basa en el llibre del periodista i escriptor Sergi Castillo, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana.

Personatges com ara l’expresident Eduardo Zaplana, l’exalcaldessa de València Rita Barberà, l’expresident de la Diputació de València Alfonso Rus o el de la de Castelló, Carlos Fabra, seran els protagonistes en un espectacle que Castillo defineix com «la bíblia de la corrupció». La història política i econòmica valenciana dels últims anys es veurà reflectida durant 90 minuts en aquesta producció pròpia de l’actor alcoià.

A més, la companyia de l’artista, Pot de Plom, celebra amb aquesta gira que continua recorrent els pobles valencians els seus trenta anys de trajectòria. Les entrades es poden aconseguir al web oficial del Teatre Micalet o a la taquilla una hora abans que comence l’espectacle.

Comparteix

Icona de pantalla completa