Diari La Veu del País Valencià
Localitzen tres pasteres amb una trentena de persones a bord entre Calp i Benidorm

Efectius de Salvament Marítim van localitzar dissabte tres pasteres en les localitats de Calp (Marina Alta) i Benidorm (Marina Baixa) amb 31 persones a bord en total, segons ha informat la Creu Roja.

Concretament, la primera pastera ha sigut localitzada a Calp, on s’han rescatat deu persones, nou homes adults i un menor, de les quals huit han hagut de ser ateses al port d’Alacant i altra ha hagut de ser traslladada en helicòpter a València. L’última ha ingressat a l’hospital de Dénia (Marina Alta).

Les persones rescatades han assegurat que en total viatjaven 14 persones, per la qual cosa Salvament Marítim ha mobilitzat l’helicòpter Helimer 223 i la Guàrdia Civil ha posat en marxa un helicòpter i una patrullera per a trobar eixes quatre persones.

En la segona embarcació, rescatada també dissabte de vesprada en aigües de Benidorm, viatjaven 11 homes d’origen algerià que han sigut atesos al port d’Alacant. Tots es troben en bon estat de salut.

Finalment, en la tercera pastera, interceptada a Benidorm, han segut rescatats deu homes adults que han sigut atesos al port d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa