Diari La Veu del País Valencià
El taller sensorial de música «Babies Only» torna a les Arts aquest diumenge i els dies 1 i 2 d’octubre

El Palau de les Arts acull aquest cap de setmana i el vinent, 1 i 2 d’octubre, la cinquena edició de «Babies Only», un taller sensorial que aproxima la música a infants d’entre 12 i 36 mesos.

Aquesta iniciativa conjumina dansa, música i arts escèniques perquè el bebé puga experimentar diferents sons, silencis, timbres i sonoritats, alhora que duu a terme moviments amb la finalitat de potenciar el seu desenvolupament motor.

«Babies Only» és una col·laboració de «Les Arts és Educació» i l’Institut de Dansa Educocreativa i Social, especialitzat en la promoció, la formació, la investigació i la innovació en l’àmbit de la dansa en societat, que presideix Alicia Herrero.

En el muntatge, de 35 minuts de duració, hi participen la mateixa Alicia Herrero i dues ballarines més que desenvolupen la part coreogràfica. A més, el baríton valencià Eduardo Escartí, la soprano Larisa Stefan i el pianista José Jaime Hidalgo interpreten cançons del repertori infantil.

Aquest diumenge, 25 de setembre, hi haurà sessions a les 10.30 i les 12.00 hores, i el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre comptarà amb dues sessions addicionals a les 17.00 hores, a més de les anteriorment esmentades. L’aforament serà de 15 infants per sessió.

Comparteix

Icona de pantalla completa