L’oratge que toca

La tardor ha començat fresqueta després de les pluges i les tronades d'ahir de vesprada, però no podem abaixar la guàrdia, perquè tornem a tindre avís meteorològic d'Aemet que a partir d'aquesta vesprada ens mantindrà ben atents a l'evolució de l'oratge en previsió de pluges intenses i en forma de tempesta.

Pot ser cap a mitjan matí o migdia puga caure alguna gota als Ports, l’Alt Maestrat, l’Alcalatén i l’Alt Millars, i de vesprada el cel quedarà més tancat a tota la meitat nord del País Valencià, on les tronades cobraran protagonisme avançant des de l'interior.

Les temperatures han sigut més fresques aquesta nit, però pujaran al centre de la jornada.

El primer cap de setmana de la tardor també es presenta animat meteorològicament parlant. Després d'un matí assolellat i fins i tot fresquet a primera hora, les tronades no tardaran a aparéixer des del nord i avançaran cap al sud afectant la major part del País.

Diumenge no estarà tot el dia plovent ni plourà per tot arreu, però l'oratge serà variable i insegur amb ruixats i tronades més probables a l'interior.

Dilluns la inestabilitat es desplaçara cap al sud i dimarts recuperarem l'estabilitat, el sol i les temperatures es recuperaran del descens dels dies anteriors.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.