Diari La Veu del País Valencià
Aquests són els podcasts valencians que has de seguir des de hui

Amb l’aparició de la ràdio donaven els diaris per acabats, amb la televisió donaven per morta la ràdio i amb les plataformes pensen que les televisions tancaran. La realitat és que cap d’aquests mitjans han acabat en l’oblit, de fet, han sabut reinventar-se per tal de continuar sent mitjans de comunicació de masses. Però si ens centrem en el món i llenguatge radiofònic, als últims anys ha sorgit una nova tendència inesperada per a molts: el podcast. Aquests són programes generats amb les eines pròpies d’un programa de ràdio, però la difusió d’aquests es fa a través d’internet. En valencià en tenim molts de gran qualitat i varietat.

Baix la Lluna és el nou projecte d’Alfons Pérez i Aitana Ferrer, creadors de contingut, artistes i actors de doblatge. Junts creen programes on narren misteris i llegendes que, sense dubte, et deixaran amb una sensació ben intrigant.

Terrible Visió, Cinestèsia, La Veu en Off i La Taula Fosca comparteixen el gust per un art: el cine. Tots ells són podcast que parlen del cinema, les sèries, l’audiovisual! A més a més, tots estan preparant nous programes, els escoltaràs?

El Dolcet PalCafé és el podcast que ningú demanava però ha arribat! Parlen d’un munt de temes diversos, com també ho fan La Comoditat Valenciana o deparkineo, aquestes últimes prompte començaran nova temporada. Però si el teu és el món de les tecnologies i els videojocs també trobaràs el teu lloc a LoPixTech.

Hi ha molts programes per a escollir, tants com per a omplir una programació de ràdio alternativa a la RTVV! I encara podeu trobar-ne molts més a l’apartat de Podcast de Poblet.info.

Podeu trobar aquests continguts en valencià i molts altres a Poblet.

Comparteix

Icona de pantalla completa