Diari La Veu del País Valencià
El moviment pel corredor mediterrani desplega iniciatives en diverses ciutats per on ha de passar la infraestructura

La iniciativa #QuieroCorredor, promoguda per empresaris valencians, prepara una sèrie d’accions territorials en distintes ciutats per les quals ha de passar aquesta infraestructura de cara al gran acte empresarial que se celebrarà el proper 17 de novembre a Barcelona, per al qual ja s’han inscrit 800 empresaris.

El País Valencià deixarà de lluir els cartells a les parades d’autobús que s’han pogut veure durant aquest estiu per a promocionar el corredor mediterrani. Amb el lema «Mulla’t pel corredor mediterrani», el moviment ha denunciat novament el retard en la construcció d’aquestes infraestructures, especialment a la ciutat de València, des d’on Vicente Boluda, president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), expressa preocupació pel fet que no s’agiliten les obres.

El moviment també prepara actes i conferències a Almeria, Múrcia i Cartagena per a estendre la proposta. Tot culminarà a Barcelona, on prèviament a l’acte de mitjan novembre s’instal·larà un quiosc per a repartir col·leccionables inspirats en les obres del corredor, amb missatges com ara «prou de col·leccionar retards». Els col·leccionables seran repartits gratuïtament, i volen reivindicar l’execució de les obres del corredor. El dia 17 de novembre, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, els empresaris i els representants de la societat civil es reuniran per fer l’enèsim clar perquè acaben les obres de la infraestructura de connectivitat, que porta més d’una dècada de retard.

Comparteix

Icona de pantalla completa