Diari La Veu del País Valencià
Més de 50 estands oferiran activitats i novetats en les XI Jornades de Còmic de València

Les Jornades de Còmic de València celebraran la XI edició del 23 al 27 de setembre al Centre Cultural La Nau, on es donaran cita més de 50 estands d’editorials, llibreries i artistes.

La trobada, organitzada per l’Aula de Còmic del Vicerectorat de Cultura i la Societat de la Universitat de València i l’Associació Valenciana del Còmic, compta amb una nodrida agenda d’activitats que donarà als visitants l’oportunitat d’assistir a dotzenes de presentacions i activitats gratuïtes per a tots els públics.

Enguany, els aficionats podran veure autors estatals i internacionals com ara Laura Pérez, Pedro Cifuentes Elena Casagrande, Martin Etxeberría, Xabier Etxeberría, Montse Mazarriaga, Mateo Guerrero, Joan Mundet, Sergio Bleda, Luis NCT, Álvaro Ortiz, David Sánchez, Sara Soler, Teresa Valero, Juan Díaz Canales, Anaven Coello, Fernando Blanco, Gaëlle Geniller, Manuel Gutiérrez, Manuel Romero, Santipérez, Paco Zarco, Bartolomé Seguí, Ramón Marcos i Toni Fejzula. També, mitjançant videoconferència, l’autora americana Emil Ferris.

Les jornades seran precedides per un taller de Pedro Cifuentes sobre Visual Thinking. Així mateix, hi haurà sessions de signatures dels autors i autores convidades, i tallers infantils.

Dins de l’esdeveniment destaca la possibilitat de visitar dues exposicions: «Les joies de Bernal» (Sala Duc de Calàbria), que recorre els originals de les portades de la mítica col·lecció Joies Literàries Juvenils de l’Editorial Bruguera que va fer l’artista Antonio Bernal, i «Negro Espanto» (primer pis del claustre), que reuneix una mostra de les obres Goya Saturnalia, de Manuel Gutiérrez i Manuel Romero, i Espanto, de Laura Pérez.

Comparteix

Icona de pantalla completa