Pluges més generals i intenses

A mesura que passen les hores comprovarem com l'atmosfera va inestabilitat-se i les pluges d'ahir i despús-ahir només eren un xicotet aperitiu del que ens té preparat l'estiu per a acomiadar-se.

Encetem el dia atents als avisos d'Aemet i pendents de l'evolució dels núvols i de la seua trajectòria posterior, perquè comencem amb avís groc per fortes tronades que poden vindre acompanyades de pedra amb una probabilitat prou alta.

L'ambient ha sigut fresc a la nit, però al centre del dia el sol calfarà amb força i aportarà energia perquè els núvols puguen créixer amb gana en la segona part de la jornada.

Demà dijous, últim dia de l’estiu de 2022, l’ambient serà fresc i el dia pinta gris i plujós, amb precipitacions generals en bona part del territori que ens acompanyaran bona part del dia.

L'inici de la tardor l'oratge es mantindrà incert, inestable i insegur. Potser divendres de matí veurem un poc el sol i pugen les temperatures, però la vesprada vindrà marcada de nou per les tempestes que es formaran per l'interior avançant posteriorment cap a la costa de la meitat nord del País Valencià.

El cap de setmana també centrarà la nostra atenció, ja que les previsions continuen donant pluja per dissabte i, encara que diumenge podria escampar un poc la nuvolositat, no es descarta que ploga als Ports i el Maestrat  i, puntualment, a la Safor i a la Marina Alta.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.