Diari La Veu del País Valencià
«Les línies del diàleg», una obra de Fani Grande per a fer reflexionar els joves sobre el respecte i la tolerància

Les línies de diàleg, la nova obra divulgativa de Fani Grande, publicada per Bromera, fa una relectura de textos que tenen l’origen al seu blog El Fèmur d’Eva amb l’objectiu de fer reflexionar els joves sobre el respecte i la tolerància.

En aquest llibre, l’autora mostra els camins que es dibuixen en paral·lel a les línies de la democràcia, el respecte i la solidaritat. El diàleg ens ofereix la possibilitat de contraposar arguments i de fer-ho amb tranquil·litat i empatia, amb la voluntat d’entendre’ns i d’evitar els conflictes.

Els textos sobre temes d’actualitat serveixen com a punt de partida per al debat: educació, feminisme, assetjament, sostenibilitat, xarxes socials… A més s’acompanyen de reflexions i suggeriments per a desenvolupar aquest debat, una pràctica cada vegada més habitual a les escoles i instituts.

Durant nou anys, El Fèmur d’Eva va ser un lloc de reflexió i de diàleg que sovint el professorat va utilitzar en les seues classes per fomentar el debat amb els temes proposats.

Comparteix

Icona de pantalla completa