Diari La Veu del País Valencià
Recuperem el sol atents a les tronades

Hem recuperat el sol, però caldrà estar atents a les tronades del nord del País Valencià a partir de migdia, perquè encara hi queda certa inestabilitat a les capes altes de l’atmosfera que afavorirà el creixement de nuvolades a les muntanyes, on encetem el dia amb avís groc per pluges tempestuoses.

Les tronades difícilment arribaran a la costa, però no descarte que puguen créixer ennuvolades i fins i tot arribar a quallar alguna tronada a les muntanyes de la Canal de Navarrés, la Vall de Cofrents, la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià.

Les temperatures nocturnes han quedat un pèl més baixes, però les màximes tendiran a pujar.

Demà divendres no patiran grans canvis ni mínimes ni màximes i, encara que de vesprada es formaran núvols d’evolució a les zones de muntanya, només s’espera que puga ploure al límit entre el País Valencià i Aragó.

El cap de setmana serà més fresc. Com que es reforçarà el vent de llevant, els núvols es faran més abundants i compactes al litoral i prelitoral de la meitat sud del País Valencià, on la matinada de dissabte a diumenge i diumenge fins a migdia podria caure alguna gota.

Dilluns començarem la setmana amb núvols baixos, però amb temperatures un poc més altes.

Tingueu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa