En algunes zones hauran d’esperar una altra ocasió i en altres han quedat contents i ben servits perquè, tot i que els acumulats de precipitació no han sigut molt importants, ha plogut amb prou de coneixement (amb trellat, com diuen al meu poble).

I encara podran acumular-se alguns litres més, ja que fins al migdia passarà una franja de núvols que continuarà deixant ruixats dèbils.

Al nord la nuvolositat escamparà abans i fins i tot pujaran les temperatures, mentre que al sud la nuvolositat es mantindrà durant unes hores més i deixarà plugims dèbils.

Demà dijous farà més sol i les temperatures pujaran, però caldrà estar atents a l’evolució de l’oratge, perquè a partir del migdia i de cara a la vesprada podran créixer núvols de tempesta. Seran més probables al nord, però no descarte que també es deixen veure a les muntanyes de la Canal de Navarrés, la Vall de Cofrents, la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià.

La segona part de la setmana encara notarem que oficialment estem a l’estiu. Pujaran les temperatures entre divendres i dissabte i, encara que els núvols sovintejaran, a la franja costanera no s’espera que ploga. Diumenge el llevant es reforçarà aportant núvols a la meitat sud del País Valencià, donant pluges dèbils a primera hora. La mar quedarà més alterada i les temperatures més baixes.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa