Va de bo?

Els xiquets començaren ahir l'escola, els joves l'institut, i els més madurets la universitat, i hui l'oratge comença a donar senyals que la tardor no tardarà molt a arribar. Ens agradaria pensar que va de bo.

L'ambient és bascós, en part per haver estat el cel carregat de núvols durant bona part de la nit i matinada, però al centre del dia notarem com baixen les temperatures. Un descens que serà més marcat al centre i a l'interior i menys perceptible a la costa, on a més farà més basca.

Com marca l'avís que ha llançat Aemet, les pluges més intenses cal esperar-les ala Ports, l’Alt Maestrat, l’Alcalatén, l’Alt Millars, l’Alt Palància, els Serrans i la Plana d’Utiel-Requena.

Els registres podran superar els 20 litres a aquestes zones i caure en poc més d'una hora. Precipitacions intenses que podrien vindre acompanyades de pedra i de fortes ràfegues de vent. De vesprada podran tocar punts del litoral i prelitoral de la meitat nord del País Valencià.

Les temperatures quedaran per davall dels 30 graus a la major part d’observatoris i dels 25 al nord i per l’interior.

Demà dimecres els núvols i la pluja ens acompanyaran fins a migdia. Potser no seran molt intenses, però en punts de l'interior i del centre podria estar plovent bona part del matí de forma dèbil però sense pausa. A la costa les pluges seran més intermitents.

La segona part de la setmana veurem més el sol i tornaran a pujar les temperatures al mateix temps que es mantindrà una lleugera inestabilitat que dijous podrà deixar ruixats en punts de la costa durant el matí i a les muntanyes del nord de vesprada.

Divendres i dissabte els núvols seran més abundants a la costa on podrà escapar-se alguna gota.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.