Diari La Veu del País Valencià
Castelló de la Plana activa la venda dels bons de fins a 100 euros per a la «tornada al col·le»

La campanya de comerç «Tornada al col·le» activa la venda dels bons de fins a 100 euros per a comprar productes per a l’inici del curs com ara roba infantil o juvenil, calçat, articles d’esport, papereria, llibreria o paqueteria, entre altres. Al migdia d’aquest dilluns s’ha activat la web perquè la ciutadania puga adquirir els bons per quanties de 20, 50 i 100 euros, dels quals pagaran la meitat -10, 25 i 50 euros-, ja que la resta està subvencionada per l’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial.

Podran comprar els bons les persones físiques majors de 18 anys empadronades a la capital de la Plana Alta, que podran obtindre un màxim de cent euros per cada DNI, dels quals abonaran el 50%. Els bons podran ser canviats en compres fetes als comerços adherits a la campanya fins al pròxim 20 d’octubre.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha destacat que aquesta campanya «s’ha engegat amb l’objectiu de contribuir a pal·liar en les famílies el cost extra que suposa la tornada a l’escola i fer front a l’augment dels preus». Per part seua, la regidora d’Innovació Comercial, Mary Carmen Ribera, ha recalcat que mitjançant aquesta campanya de bons s’impulsa el consum en el comerç local de la ciutat. Ribera ha visitat aquest matí alguns dels comerços que s’han sumat a la iniciativa.

Així, les famílies podran comprar a la web indicada els bons per a adquirir productes relacionats amb el començament de les classes i en aquells establiments que s’hagen sumat a la campanya. Únicament es podrà utilitzar un bo per compra i haurà d’utilitzar-se pel seu import total en una sola compra.

Per a aquesta campanya, l’Ajuntament destina uns 50.000 euros a Confecomerç-CV per a la posada en marxa, desenvolupament i gestió de la iniciativa. D’aquests, 38.000 euros es destinaran a subvencionar els bons, que està previst que beneficien un màxim de 3.800 persones i un mínim de 760.

Comparteix

Icona de pantalla completa