Diari La Veu del País Valencià
Autoritat Portuària i Diputació de València volen estendre a més municipis «els beneficis del turisme de creuers»

L’Autoritat Portuària de València (APV) i la Diputació de València treballen per a «estendre el benefici del turisme de creuers a més municipis» i posicionar el Cap i casal «com un lloc amb múltiples i variades activitats que facilita la mobilitat i evita la saturació de les destinacions».

En aquest marc, el Port presentarà a la fira Seatrade Cruise Med -un dels principals esdeveniments mundials vinculats a la indústria dels creuers, destaca la institució- la seua oferta d’excursions en municipis de la província de València basades en experiències sostenibles, segures, desestacionalitzades i adaptades a les necessitats dels creueristes.

La delegació de Valenciaport, encapçalada per la cap de Màrqueting i Creuers de l’APV, Francesca Antonelli, tindrà un espai a l’estand de Ports de l’Estat, on presentarà la seua aposta diferenciada, que contempla una àmplia gamma d’activitats urbanes o rurals, amb alternatives per als amants de l’aire lliure, l’esport o el senderisme, amb opcions més sostenibles. Una oferta que se suma a les experiències gastronòmiques, culturals, vitivinícoles, musicals o històriques.

Antonelli també participarà en l’esdeveniment amb la conferència «The Changing Geography of the Med: Adapting and Improvising», en la qual abordarà els reptes i oportunitats de creixement que ofereix la Mediterrània i el paper de les destinacions emergents en la planificació d’itineraris del sector.

L’APV explica que València, «una destinació mitjana i sostenible de creuers, s’ha consolidat com una plaça per a navilieres especialitzades, tant en públic familiar que arriba en grans creuers, com en visitants premium que atraquen als molls en xicotetes embarcacions de luxe». Ofereix «un variat paquet d’excursions fruit del treball conjunt desenvolupat entre Valenciaport, Generalitat Valenciana, Diputació de València, Ajuntaments i resta d’agents del sector».

Seatrade Cruise Med, que se celebra a Màlaga entre el 14 i el 15 de setembre, reunirà 50 línies de creuers d’Europa i altres regions, agents del sector i institucions en un esdeveniment que comptarà amb conferències i exposicions, pel qual passaran més de 2.000 professionals de la indústria del creuer i el turisme.

Comparteix

Icona de pantalla completa