Diari La Veu del País Valencià
Crocus Servicios Gastronómicos, de Mèxic, guanyador del Concurs Internacional de Paella de Sueca

El guanyador de la 61a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca (la Ribera Baixa) celebrat aquest diumenge ha sigut Crocus Servicios Gastronómicos, de Guadalupe (Mèxic). Els seus representants s’han mostrat visiblement emocionats després de conéixer el veredicte del jurat. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha lliurat el guardó, dotat amb 2.500 euros.

El segon premi, dotat amb 1.500 euros, ha sigut per al Mesón El Molino, de València, i el tercer, dotat amb 1.000 euros, per al Restaurant Bornheimer Ratskeller, de Frankfurt (Alemanya). La regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, i el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, respectivament, han estat els encarregats d’entregar aquests reconeixements.

Pel que fa al premi a la millor paella cuinada per un restaurant en l’àmbit estatal, el guardó ha anat a parar al Restaurante Atlántico 57, de A Corunya. El premi a la millor paella cuinada per un restaurant del País Valencià ha sigut per al Restaurant Al Grano, de la Canyada, a Paterna (l’Horta Nord). Quant a la millor paella cuinada per un restaurant de Sueca, el guanyador ha sigut El Rebost Restaurant. Finalment, la millor paella cuinada per un restaurant de fora de l’Estat ha sigut per a Tasty Paella, de Richardson, Texas (EUA).

En aquesta edició, han rebut les distincions de Paellers d’Honor, a títol pòstum, els suecans Antonio Puchades, reconegut futbolista, i Pascual Carrasquer, artista faller que va morir recentment.

Com ja va ocórrer el 2019 i el 2021, els organitzadors del Concurs han volgut obrir-lo encara més a la ciutadania sortejant entrades per a poder assistir a l’acte de lliurament de premis i conéixer així, des de dins, el certamen.

Comparteix

Icona de pantalla completa