Diari La Veu del País Valencià
El Pont Cooperativa de Lletres celebra a Llucena la XI trobada anual

Dissabte passat El Pont Cooperativa de Lletres, l’associació d’escriptors i estudiosos de la literatura de les comarques del nord del País Valencià, va celebrar la XI Trobada Literària a Llucena (l’Alcalatén).

La jornada es va iniciar de matí a la sala d’actes de l’Ajuntament, amb les paraules de la presidenta d’El Pont, Aina Garcia, acompanyada a la taula per la secretària, Rosa Miró, i la tresorera, Reis Lliberós. Tot seguit, a l’assemblea es van debatre els punts de l’ordre del dia i es van aprovar interessants propostes. A continuació, l’historiador Joaquim Escrig Fortanete va oferir una visita guiada pels llocs més emblemàtics de la localitat.

A la vesprada, després de dinar al paratge de l’Hotel El Prat, es va dur a terme un recital commemoratiu de l’Any Fuster al Cau de l’Art, on el públic va poder escoltar lectures dels textos publicats al llibre FUSTERies del pont de la veu dels autors i les autores: Aina Garcia, Isabel Marín, Rosa Miró, Romà Bernad, Rafael Mesado, Reis Lliberós, Vicent Jaume Almela i Josep Porcar, acompanyats a la guitarra per Antoni Porcar. Amb aquest acte va cloure la jornada, organitzada pel col·lectiu El Pont amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llucena, especialment de la regidora de Cultura, Erika Escrig.

Comparteix

Icona de pantalla completa