Diari La Veu del País Valencià
Fins diumenge no tindrem notícies de Danielle

Fa uns dies que mirem de reüll l’Atlàntic per veure que fa Danielle. Per ací l’oratge continua monòton i avorrit i Danielle està passant uns dies a l’oest de les Illes Açores, evolucionant lentament sense saber ben bé què fer.

Pense que acabarà integrant-se en la dinàmica atmosfèrica pròpia de les nostres latituds i, a partir de diumenge, ja com a borrasca normal, sense la titulació d’huracà ni de tempesta tropical, entrarà pel ponent de la Península i portarà pluges generals que seran molt benvingudes a la zona.

Mentrestant, ací continuem patint els rigors de l’estiu perquè demà tornen a pujar les temperatures, atés que es deixarà sentir el llebeig a la meitat sud del País Valencià, i tot i que tindrem núvols mitjans i alts al nord, serà el sol qui predomine tota la jornada.

Dissabte el vent bufarà de xaloc, deixant les temperatures més baixes, però fent pujar la humitat, la qual cosa farà que la sensació de calor quede més i menys com la de hui.

De vesprada caldrà mirar cap a les muntanyes del nord davant la possible formació de núvols de tempesta.

Tancarem diumenge i el cap de setmana amb un dia assolellat i molt calorós de nou. Tanmateix, haurem d’estar molt atents a les previsions, perquè les borrasques que entraran des de l’Atlàntic podran deixar les primeres pluges del setembre a partir de la matinada de dilluns a dimarts.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa