Diari La Veu del País Valencià
L’AEPV porta les novetats editorials valencianes a la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català

L’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV) s’establirà a Barcelona del 9 al 18 de setembre per a sumar-se a la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català, un esdeveniment celebrat al Moll de la Fusta que agruparà, entre altres entitats, 193 segells editorials dels quals més d’una quinzena seran valencians.

Editorial Afers, Institució Alfons el Magnànim, Andana Editorial, Balandra Edicions, Edicions Bromera, Llibres de la Drassana, Gales Edicions, Lletra Impresa Edicions, Edicions 96, Onada Edicions, Perifèric Edicions, Sembra Llibres, Edicions Tres i Quatre, Publicacions Universitat d’Alacant, Universitat Jaume I, Publicacions Universitat de València, i Vincle Edicions seran les editorials que, sota el paraigua de l’AEPV, exposaran un total de 320 títols a la caseta número 3 del Moll de la Fusta.

«Contem i Comptem»: el panorama de la literatura en valencià

Al llarg del matí del diumenge 18 de setembre, l’AEPV, que ja fa deu anys que participa en la fira, presentarà «Contem i Comptem», una radiografia de la literatura en català al País Valencià regida pels codis d’un magazín televisiu.

L’espai conduït per Maria Fuster i Xavier Graset, periodistes d’À Punt Mèdia i TV3 respectivament, arrancarà amb una lectura dramatitzada dedicada a la figura de Joan Fuster en la commemoració del primer centenari del seu naixement. A continuació, s’hi durà a terme la presentació de 24 títols literaris dividits en nou blocs: Joan Fuster, novel·la gràfica, teatre, narrativa, poesia, infantil, País Valencià, cultura popular i assaig. La música de Mireia Vives i Borja Penalba serà l’encarregada d’omplir les transicions entre espais amb una sèrie d’actuacions en directe.

La participació d’AEPV en la 40a edició de La Setmana del Llibre en Català, així com la realització de l’activitat «Contem i Comptem» compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRO).

Comparteix

Icona de pantalla completa