Diari La Veu del País Valencià
Arriben borrasques des de l’Atlàntic

Tenim tantes ganes que arribe la tardor i que comencen a manifestar-se els canvis propis de l’estació que potser es poden precipitar i anunciar canvis prompte. Tot indica que les borrasques atlàntiques aniran guanyant pes i acabaran entrant pel ponent de la Península al final del cap de setmana.

Les borrasques atlàntiques ja sabeu que no tenen massa incidència al País Valencià. Que porten ponent i poc més, que fins i tot poden fer pujar encara més les temperatures, però sembla que ens haurem de conformar amb aquestes primeres senyals de tardor a l’espera d’altres més notables i productives.

Hui no farà tanta calor com ahir, però tampoc baixaran molt les temperatures. De fet, aquesta nit les temperatures no han patit variacions o fins i tot han pujat; no obstant això, les màximes seran entre 3 i 5 graus inferiors a les d’ahir al centre i a l’interior, i un parell de graus a la costa.

Poc durarà l’ambient menys calorós, perquè demà tornen a pujar segurament el que baixaran hui, sobretot a la meitat sud del País, on el vent es deixarà sentir de llebeig. El cel estarà més carregat al nord, on no descarte alguna gota.

El cap de setmana començarà amb temperatures inferiors dissabte, però diumenge començarem a notar com les borrasques l’únic que fan és enviar-nos una massa d’aire més càlida.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol faça fred o alor

Comparteix

Icona de pantalla completa