Oratge més calorós

Fa uns anys que tornem a la rutina, a l'escola, al treball després dels mesos típicament estivals, però la calor no afluixa al setembre. Enguany no serà una excepció. A penes hem notat com les temperatures baixen lleugerament per l'interior durant la nit, però al centre del dia els termòmetres marquen valors de ple estiu.

Hui tindrem un dia més calorós que el d'ahir i, excepte dijous que podrien baixar lleugerament, la tendència de les temperatures serà la d'anar cap amunt durant tota la setmana, amb dies marcats per l'estabilitat i l'absència de pluja.

La nit ha sigut tan calorosa com la d'ahir i només en punts del centre del País Valencià i sobretot per l'interior es pot dormir un poc millor.

Demà dimecres els núvols seran més abundants, tot i que l'única conseqüència que tindran serà la de deixar l'ambient encara més bascós, perquè està previst que a més les temperatures encara pugen un poc més tocant els 33-34 graus a la costa i els 38-40 a la Ribera Alta, la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida.

Pot ser que dijous baixen un poc les temperatures o es mantinguen en els valors de demà dimecres per tornar a pujar de cara al cap de setmana.

Passeu bon dimarts… ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.