Diari La Veu del País Valencià
Amb calma i menys calor entrem en la tardor climatològica

Donem la benvinguda al setembre i a la tardor climatològica amb temperatures més baixes que ahir i amb una atmosfera prou estable, perquè encara que tindrem núvols al cel no està previst que deixen pluja.

Els termòmetres continuaran marcant valors de ple estiu, però en canviar el vent de direcció el descens tèrmic serà de 5-7 graus respecte als valors registrats ahir dimecres. De ponent passarem a xaloc i llevant, que és més fresc i més humit.

Les temperatures més altes s’enregistraran al centre i a l’interior amb valors de 35-36 graus, mentre que a la costa no passaran dels 30-32.

El cel estarà més ennuvolat a la meitat sud del territori, però cap model de previsió dona possibilitat de pluja. Els núvols tindran incidència en la sensació de basca, que es patirà en aquelles zones on el cel estiga més cobert.

Demà divendres l’oratge es mantindrà estable i amb més núvols al sud, però tampoc tindran cap conseqüència. El vent bufarà de llebeig (sud-oest) al centre i al sud, on les temperatures pujaran de nou quedant entre els 35 i els 3 graus.

No cal esperar canvis ni per al cap de setmana ni per a l’inici de la que ve. Tindrem lleugeres oscil·lacions tèrmiques en baixar lleugerament les temperatures dissabte, però tornaran a recuperar-se diumenge.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa