Diari La Veu del País Valencià
Agost se’n va entre calitja, llamps i calor

Els avisos meteorològics de hui fan referència a la calor perquè tot indica que no tindrem tronades durant la jornada. Creixeran nuvolades, però a diferència d’ahir la vesprada i la nit es presenten tranquil·les.

A primera hora quedaran restes de núvols a la meitat nord del País Valencià mentre que al sud tindrem el cel ras des de bon matí.

Hui tornaran a ser notícia les temperatures, ja que s’enfilaran per damunt dels 35 graus a la costa i a les comarques centrals fruit del flux de vent de l’oest i del sud-oest que notarem des de primera hora del dia.

Donarem demà la benvinguda al setembre i a la tardor climatològica amb temperatures més baixes, però amb un ambient prou bascós per l’elevada humitat ambiental i per la presència de núvols mitjans i baixos a la meitat sud del País que acabaran deixant el dia molt pesat.

L’oratge no prestarà ni grans emocions ni massa novetats de cara al cap de setmana. Farà més calor i, barrejat amb la humitat i els núvols, farà que sa sensació de calor siga acusada.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred i calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa