Diari La Veu del País Valencià
L’Ivace modernitzarà sis àrees industrials a la Marina amb una inversió d’un milió d’euros

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), que depèn de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball –en mans del conseller Rafael Climent, de Compromís–, ha anunciat que millorarà i modernitzarà sis àrees industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa amb una inversió d’un milió d’euros.

Aquesta subvenció s’emmarca en la convocatòria d’ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics corresponent al 2022, que compta amb un pressupost de 38,3 milions d’euros, la major inversió realitzada fins ara, segons informa la Generalitat en un comunicat.

El conseller Rafael Climent ha subratllat que aquest tipus d’ajudes «tindran una intensitat del 98,6% i permetran millorar serveis i infraestructures, així com modernitzar les àrees industrials de la Marina perquè continuen sent competitives».

«Són també un clar exemple de l’aposta decidida d’aquesta Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva, el teixit industrial i per generar ocupació estable i de qualitat», ha afegit el conseller.

Les àrees industrials beneficiades són Madrigueres, a Dénia, amb una inversió de 157.283,07 euros; L’Alberca, a la Nucia (64.083,77); l’Avinguda Marjals-Avinguda Alacant i Marjals 4-6-7, a Ondara (amb 196.251,78 i 195.729,03 euros respectivament; les Galgues, a Pedreguer (197.228 euros) i el Sector 2 de Pego (197.025,58 euros).

Entre aquestes actuacions subvencionades també hi ha la implantació de carril bici i de senyals per a les parades d’autobús, la millora en el subministrament elèctric, la millora de les zones verdes, de l’enllumenat públic a través d’energies renovables i de la senyalització de tràfic i dels carrers.

També s’executarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, s’instal·larà vigilància i un servei contra incendis, així com un web amb informació sobre el polígon industrial.

Comparteix

Icona de pantalla completa