Diari La Veu del País Valencià
Sindicats valoren que Educació mantinga els llocs de treball després de la suspensió cautelar dels àmbits

Els cinc sindicats de Taula Sectorial (STEPV, ANPE, FECCOOPV, CSIF, UGT-Serveis Públics PV) han valorat que l’administració mantinga els llocs de treball de la mateixa manera que estaven abans de la decisió del Tribunal Superior de Justícia valencià de mantindre la suspensió cautelar de l’obligatorietat dels àmbits per a primer d’ESO.

Mitjançant un comunicat conjunt, els sindicats han destacat que l’administració «no repetisca l’adjudicació» i que atenguera la petició sindical perquè el professorat que es puga veure afectat «es mantinga al centre adjudicat, impartint docència de la seua especialitat, i no s’haja de desplaçar a un altre, com proposava inicialment la Conselleria».

Els sindicats han manifestat la seua «ferma voluntat» que el curs 2022/23 comence amb la «màxima normalitat possible» i que els centres puguen decidir l’organització de primer d’ESO que consideren.

Els sindicats han exigit a Educació que «atenga les peticions sindicals en futures negociacions per a evitar situacions com la que s’ha produït actualment en relació amb els àmbits».

Comparteix

Icona de pantalla completa