Després de la xicoteta treva d’ahir diumenge hem d’anunciar el retorn de les tempestes, que fins dimecres ens mantindran de nou ben atents a l’oratge i a la seua evolució.

Començarem la setmana i el dia amb pocs núvols al cel, però a partir del migdia caldrà estar atents per a veure on creixen i cap a on van els núvols de tempesta que afectaran l’interior i el nord del País Valencià, on estem en avís groc per tronades que localment podran descarregar amb forta intensitat i perquè podran vindre acompanyades de pedra.

Les temperatures no patiran canvis significatius.

Demà dimarts, a més d’estar atents a les tempestes, haurem de fer front a un dia ben calorós perquè farà més calor a la nit, però sobretot durant el dia amb màximes que s’aproparan als 40 graus a les zones més interiors del centre i del sud del país.

Els models de previsió no acaben de posar-se d’acord, però tot indica que de vesprada haurem d’estar de nou atents a les tronades.

Dimecres encara podrà quallar alguna tempesta a l’interior de la meitat sud del País Valencià que podria arribar a deixar alguna gota a la costa. Durant la recta final de la setmana l’oratge serà més estable i fins i tot més calorós, si com apunten els mapes acaba deixant-se sentir el ponent.

Tingueu bon inici de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Comparteix

Icona de pantalla completa