Diari La Veu del País Valencià
El jutjat que investiga l’accident del Medusa acumula nou denúncies dels perjudicats

El jutjat de Sueca (Ribera Baixa) que investiga l’accident del passat dissabte al Medusa Festival de Cullera (Ribera Baixa), en el qual va morir un jove i altres 40 persones van resultar ferides, acumula ja nou denúncies per part dels afectats.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ), el jutjat d’instrucció número 4 de la localitat ha rebut fins divendres eixes nou denúncies, cinc d’aquestes presentades en la mateixa instància judicial i les altres quatre davant les forces i els cossos de seguretat de l’Estat, és a dir, davant la Policia espanyola o la Guàrdia Civil. En aquestes nou denúncies estan incloses les dos primeres que es van rebre, que es van presentar al jutjat el diumenge següent a que es produïren els fets.

Segons l’última informació sobre els ferits, dues de les joves continuen ingressades en hospitals valencians amb lesions vertebrals i pendents de ser intervingudes quirúrgicament, mentre que una tercera jove segueix hospitalitzada amb una fractura de tíbia i peroné, i també a l’espera de ser operada.

Fins a 40 persones van ser assistides, huit per efectius sanitaris al mateix recinte i es 32 restants van ser traslladades a hospitals per ambulàncies o a través dels seus propis mitjans. De les cinc que es van quedar ingressades, dues ja han rebut l’alta.

Comparteix

Icona de pantalla completa