Diari La Veu del País Valencià
Auxili torna a Ontinyent quatre anys després amb un concert al costat de membres de La Gossa Sorda i Zoo

Els grups de música valencians La Fúmiga, Jazz Woman, DJ Pla B i Auxili, entre altres, animaran al veïnat i als visitants del municipi d’Ontinyent (Vall d’Albaida) durant la setmana gran de les seues festes. L’actuació d’aquest últim grup, prevista per al dimarts 23 d’agost, comptarà amb les col·laboracions destacades de membres de l’Arrel, La Gossa Sorda, Zoo, Nadiua, Funkiwis i La Trocamba Matanusca.

El retorn del grup per a actuar a la seua ciutat després de quatre anys comptarà amb la participació en l’escenari de la cantant María Bertomeu, Julio i Sen-K de la Raiz y Nativa, Àlex Seguí de La Gossa Sorda, Manu Pardo de Funkiwis, Pollet de Zoo, la Trocamba Matanusca i la col·laboració d’antics membres de la formació per a una actuació que promet ser «molt especial, perquè serà en Moros i Cristians i per fi podrem dir que la festa ens representa més que mai».

Els concerts que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent el dimarts i dimecres de la setmana gran de festes enguany tindran lloc al pàrquing de la Paduana, segons ha informat el consistori en un comunicat.

El dimarts 23 actuaran La Fúmiga, Jazz Woman, DJ Pla B i el grup guanyador del concurs ‘Sona Ontinyent’, el grup de reggae fusió Baketà. Les entrades estan a la venda en la web a un preu de 15 euros per a tota la jornada.

Un dia després, el dimecres 24 d’agost, ‘Ontinyent en Concert’ comptarà amb l’actuació dels grups Hermano Salvaje, Lemons i Lisasinson, en aquest cas amb entrada gratuïta.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz (del partit local La Vall ens Uneix), ha animat la ciutadania d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i les comarques veïnes a «acompanyar-nos i gaudir d’uns concerts que estan preparant els grups participants amb molta estima i que segur oferiran un gran espectacle».

Comparteix

Icona de pantalla completa