Diari La Veu del País Valencià
L’incendi de Les Useres podria quedar extingit en poques hores

L’incendi declarat al terme de Les Useres (l’Alcalatén) el passat diumenge al migdia presenta encara dos focus actius, tot i que amb poca flama, i compta amb una previsió favorable per a la seua extinció, ja que s’espera que la humitat a la zona arribe a entre el 90 i el 100% durant la vesprada d’aquest dilluns, sobretot durant la nit.

Així ho ha indicat la consellera de Justícia i Interior, Gabriela Bravo, després de visitar el punt de comandament avançat de l’incendi, que ha afectat unes 800 hectàrees de superfície en un perímetre de vora 21 quilòmetres.

Al migdia hi treballava una desena de mitjans aeris i 150 efectius en l’extinció, sobretot per a vigilar i controlar els punts calents i evitar, així, reproduccions del foc, tal com ha concretat la consellera. Els dos focus estan ubicats a la part adjacent amb el terme de Llucena, també a l’Alcalatén.

«La previsió de l’evolució al llarg del dia és bastant favorable, perquè s’espera una humitat altíssima durant la vesprada i sobretot per la nit que ajudarà a refrescar tota la zona i a extingir les flames a poc a poc», ha dit Bravo.

Comparteix

Icona de pantalla completa