Diari La Veu del País Valencià
Arriba el més gran esdeveniment valencià de Twitch

El pròxim dissabte dia 20 d’agost a les 17 h tindrà lloc al Palau d’Esports d’Altea (la Marina Baixa) un esdeveniment esportiu presencial i digital que constarà d’un torneig de bàsquet en la modalitat de 3×3. La Copeta comptarà amb una retransmissió en directe que es podrà seguir a través del canal de Twitch de LletiVi22, l’organitzador de l’esdeveniment junt amb Sergi Gómez.

En els darrers anys aquesta plataforma d’streaming està gaudint d’un creixement d’espectadors i creadors que a diari comparteixen els seus continguts a milers de persones a través dels seus dispositius digitals. A nivell nacional són molts els referents que es coneixen: Ibai, Auronplay, Rubius, etc. d’entre molts altres. Al territori valencià són una vintena els usuaris que creen contingut en clau valenciana, però Aitor Muñoz ha fet un gran bot qualitatiu per tal de dur a terme un esdeveniment d’estes característiques mai vist en la creació de contingut digital dels creadors del nostre territori. La retransmissió comptarà amb narradors i comentaristes, diferents punts de vista, animació i més sorpreses per tal de mantenir alerta als espectadors.

La Copeta serà un esdeveniment totalment gratuït tant per a participants com per a assistents. A més de poder seguir la competició a través de la retransmissió es podrà fer també de forma presencial al Palau d’Esports d’Altea.

Podeu trobar aquest contingut en valencià i molts altres a Poblet.

Comparteix

Icona de pantalla completa