Diari La Veu del País Valencià
Descobrir la biodiversitat de les cales de la Renegà, a Orpesa: la costa verge

«La biodiversitat de la Renegà: la costa verge» és el títol de la novena de les díhuit rutes guiades que la Diputació de Castelló ha programat enguany per a donar a conéixer els diferents espais naturals de rellevància, singularitat i bellesa de les comarques del nord del País Valencià.

Aquesta excursió senzilla, de tres quilòmetres, tindrà lloc el dia 19 d’agost entre les 18.30 h i les 21 h. Els participants recorreran les cales de roques i arena gruixuda, esculpides a colp de mar i vent, d’aquest paratge d’Orpesa (la Plana Alta), i hi descobriran una vegetació enrevessada, amb pinedes frondoses que arriben quasi vora mar, i els fons marins, ideals per a la pràctica del submarinisme.

Després de conéixer a fons les plantes i els animals d’una de les últimes zones verges de la costa valenciana, l’itinerari finalitzarà a la torre de la Corda, amb unes vistes impressionants i sorprenents.

Les rutes són gratuïtes, amb reserva prèvia fins a completar aforament. La inscripció es podrà fer des de 15 dies abans de la data. Les persones interessades poden formalitzar les reserves a la web de la Diputació de Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa