El cap de setmana també serà ben calorós

Ens apropem al primer cap de setmana d'agost que es presenta amb oratge assolellat, estable i ben calorós.

Les temperatures es mantindran en els valors dels últims dies apropant-se als 40°C al centre i per l'interior i als 35°C a la costa. O siga que la pregunta "quan farà menys calor" continua en l'aire, perquè mirant els mapes a curt termini no es veuen canvis, pocs a mitjà termini i a llarg termini no serà fins al 15 d'agost quan notem una suavització de les temperatures.

En qualsevol cas, s'hauran de complir les previsions i pot ser el descens no siga definitiu. Però tractarem de confirmar-ho i de resistir fins eixe moment.

Hui divendres augmenta de nou el risc de tempestes al nord i les temperatures acabaran marcant valors com els d'ahir. De fet, estem en avís groc per altes temperatures al centre i a l'interior de les comarques centrals, i no podem deixar de costat la més que probable formació de núvols de tempesta a les muntanyes del nord i de l'interior.

Demà dissabte es manté la calor al nivell dels últims dies, però disminueix el risc de tronades, perquè encara que de vesprada creixeran els núvols a les muntanyes del nord pense que només a la rodalia del Penyagolosa podria arribar a quallar alguna tronada.

Tot indica que diumenge i dilluns haurem de patir calor sense preocupar-nos por les tronades, però dimarts les previsions tornen a donar ruixats i tronades a les muntanyes del nord.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana... ploga o faça sol, faça fred o calor.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.