Diari La Veu del País Valencià
Sanguino demana empara a la direcció estatal del PSOE

El portaveu del PSPV a l’Ajuntament d’Alacant, Francesc Sanguino, assegura que ha demanat empara a la Comissió de Garanties de l’Executiva Federal del PSOE sobre la seua situació, després que set dels nou regidors del grup municipal hagen demanat el seu relleu per l’edil Miguel Millana com a portaveu. Sanguino assegura que no prendrà cap decisió fins que Ferraz no es pronuncie.

La crisi del PSPV a l’Ajuntament d’Alacant es va agreujar la setmana passada després que Sanguino denunciara la direcció estatal del PSOE l’existència d’un grup municipal «paral·lel» creat i dirigit per l’exsenador Ángel Franco, qui controla el partit a l’ombra a la ciutat d’Alacant, i la connivència de Millana i de diversos assessors que el mateix Sanguino va demanar cessar.

La direcció del PSPV va instar Sanguino a que dimitira, a la qual cosa l’encara portaveu va respondre amb silenci durant dies fins que aquest dilluns ha reaparegut a la junta de portaveus de l’Ajuntament per reorganitzar el plenari del dijous.

Sanguino diu que no prendrà cap decisió sobre el seu futur com a portaveu socialista fins que la direcció estatal del partit no es pronuncie sobre la seua petició d’empara. Pel seu compte, a l’agrupació local del partit set de nou regidors han demanat el relleu de Sanguino com a portaveu, tal com també ha fet l’executiva local.

Comparteix

Icona de pantalla completa