Llocnou de Sant Jeroni celebra la festa anual de la poesia

Va tindre lloc el passat dissabte amb la novena edició del recital, organitzada per Edicions del Sud i per l’Ajuntament d’aquest municipi de la Safor

El pati de l’Escola de Llocnou de Sant Jeroni (la Safor) va acollir el dissabte 16 de juliol, a poqueta nit, la novena edició del recital de poesia que organitzen l’editorial saforenca Edicions del Sud i l’Ajuntament de Llocnou de Sant Jeroni, localitat de mig miler d’habitants.

El centenar de persones que va acudir a la cita va gaudir d’una nit d’estiu, amb la lectura de poemes i els cinc temes que el cantautor del Canyamelar, Carles Enguix, va oferir al principi i al final de l’acte.

Enguix va interpretar composicions pròpies, com ara Tan endins i Tot l’amor, i també va musicar el Poema sense acabar, de Joan Salvat-Papasseit, Faries coses, dansaries, de Vicent Andrés Estellés, i la peça anònima La casa del sol naixent.

Entre una actuació i l’altra, trenta rapsodes van recitar poemes dels escriptors valencians Quim Sanç i Marisol Moll i dels catalans Carles Jardí Pinyol i Israel Clarà.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.