Diari La Veu del País Valencià
Els relleus demanats pel portaveu del PSPV a Alacant s’efectuen tot i la seua dimissió

La junta de govern de l’Ajuntament d’Alacant ha aprovat aquest dimarts els relleus de regidors socialistes i assessors d’aquest grup que va demanar la setmana passada el portaveu municipal del PSPV, Francesc Sanguino.

Aquestes substitucions es produeixen un dia després que Sanguino enviara un escrit a la direcció estatal del PSOE en el qual va denunciar l’existència d’un grup municipal «paral·lel» que l’havia deixat apartat des de fa mesos.

En concret, els canvis aprovats són els de la representació d’edils socialistes en altres òrgans: Sanguino substitueix Miguel Millana al consell d’administració de Mercalicante i a Trini Amorós tant en el consell d’Aigües d’Alacant com en la comunitat de béns del Teatre Principal.

També segueix vigent la destitució de diversos assessors del grup socialista; un cessament que es farà efectiu aquest mateix dimarts, segons fonts coneixedores. Per contra, no s’ha aprovat el relleu que va demanar Sanguino de Trini Amorós com a portaveu adjunta del PSPV, ja que requereix del suport de la majoria de regidors del grup.

Sanguino, que ha dimitit com a portaveu, no deixarà la regidoria del PSPV a l’Ajuntament d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa